MOLDAGROTECH (autumn)
MOLDAGROTECH (autumn)
19.10.2023 - 22.10.2023
Expoziţie internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, ediţia a XXXXII-a
MOLDAGROTECH (autumn)
Până la începerea expoziției au rămas zile: 143
(CIE "MOLDEXPO" SA)
ICL Specialty Fertilizers

țară: Moldova

Notă

Vasile Ciobanu

Reprezentant in Republica Moldova

Telefon: +373 69066511

Email: vasile.ciobanu@icl-group.com

www.icl-group.com | www.iclfertilizers.com | www.icl-sf.com

 

Descriere

ICL este una dintre cele mai mari companii producătoare de îngrășăminte din lume, oferind fermierilor de pe cinci continente soluții performante de fertilizare a culturilor agricole.

Compania ICL Specialty Fertilizers are o istorie bogată de zeci de ani. A apărut pentru prima dată ca unitate de afaceri a Rotem Amfert Negev Ltd. De atunci, companii de top din domeniul nutriției plantelor s-au alăturat familiei ICL Specialty Fertilizer, printre care Everris, Fuentes, F & C, Rotem și Nu3.

ICL Specialty Fertilizer oferă produse și servicii pentru trei segemente principale. Primul segment include toți producătorii de material dendrologic și plante perene în câmp deschis, în ghivece, în containere, gazon și alte plante ornamentale. Al doilea segment cuprinde culturile horticole de legume, arbuști și pomi fructiferi, iar al treilea cuprinde culturile de câmp.

Folosim nutriția de precizie și tehnologiile de ultimă oră pentru a asigura creșterea maximă. Însă ICL Specialty Fertilizers înțelege, de asemenea, că creșterea nu trebuie să vină în detrimentul mediului. De aceea, mantra noastră este: crește mai mult și mai bine cu mai puțin. Facem acest lucru posibil oferind o gamă largă de produse de specialitate care includ tehnologii inovatoare cum ar fi îngrășăminte cu eliberare lentă și controlată și o gamă largă de ingrășăminte solubile pentru piața agricolă de specialitate.

 

 

Galerie