MOLDAGROTECH (autumn)
MOLDAGROTECH (autumn)
19.10.2023 - 22.10.2023
Expoziţie internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, ediţia a XXXXII-a
MOLDAGROTECH (autumn)
Până la începerea expoziției au rămas zile: 143
(CIE "MOLDEXPO" SA)
InventAgro Group S.R.L. - Importator Borealis L.A.T și Borealis Rosier 
Chisinau / Republica MoldoVA

Gsm: .079933668

Site: borealis-lat.com

țară: Moldova

Descriere

Borealis L.A.T este membră a Grupului Borealis. Unitățile sale de producție a îngrășămintelor sunt situate în inima celor mai importante regiuni agricole din Austria, Franța, Olanda și Belgia. Compania furnizează circa patru milioane de tone de îngrășăminte prin intermediul rețelei sale de distribuție Borealis L.A.T din Europa. Oferim o gamă largă de produse pentru fertilizarea culturilor, care include îngrășăminte cu azot, îngrășăminte complexe tip NPK și îngrășăminte speciale cu diverse formule de elemente nutritive primare și secundare, precum și oligoelemente.

 

Compania ROSIER a început ca o afacere de familie în 1880, cu producția de superfosfați în Moustier. În 1960, compania a intrat mai adânc în industria de îngrășăminte prin producerea de îngrășăminte compuse granulare. Începând din 2013, Borealis este o piață puternică a poziției Rosier printr-o mai bună integrare a materiei prime, precum și mai diversificată. și o gamă competițională de produse, cu divizia de îngrășăminte concentrată în dezvoltarea și comercializarea de îngrășăminte granulare, solubile în apă și npk premium.Lucrăm în parteneriate pe termen lung în 120 de țări din întreaga lume.

 

 

Galerie