MOLDAGROTECH (autumn)
MOLDAGROTECH (autumn)
14.10.2020 - 17.10.2020
Expoziţie internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, ediţia a XXXVIII-a
MOLDAGROTECH (autumn)
Până la începerea expoziției au rămas zile: 18
(CIE "MOLDEXPO" SA)
PROTEH-AGRO S.R.L.
MD-2044, Republica Moldova, or. Chisinau, str. Petru Zadnipru 19, of. 97 (adresa juridica) str. Codrilor 16, of. 92 (oficiu)

Telefon: +373 780 80 909

Email: proteh@proteh.md

Site: www.proteh.md,

țară: Moldova

Notă

www.ziegler-harvesting.com

Descriere

PROTEH-AGRO SRL activează din anul 2009, avand ca gen de activitate comercializarea tehnicii agricole, a fertilizanților și produselor de uz fitosanitar. De asemenea, intreprinderea prestează servicii de reparație și intreținere a tehnicii și utilajului agricol. PROTEH-AGRO SRL este dealer exclusiv al brandului german ZIEGLER Gmbh in Republica Moldova, care este producător al utilajului agricol de recoltat rapiță, secerătoarelor de recoltat porumb, floarea soarelui, soia, precum și al utilajului de prelucrare a solului. Intreprinderea colaborează cu dealeri și producători europeni de combine și tractoare agricole, avand posibilitatea să comercializeze combine și tractoare second-hand de mărcile: CLAAS, NEW HOLLAND, CASE, John Deere ș.a. Avand o echipă de profesioniști și o experiență bogată in domeniu, mereu suntem la dispoziția producătorilor din Republica Moldova.