MOLDAGROTECH (autumn)
MOLDAGROTECH (autumn)
13.10.2021 - 16.10.2021
Expoziţie internaţională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, ediţia a XXXIX-a
MOLDAGROTECH (autumn)
Până la începerea expoziției au rămas zile: 74
(CIE "MOLDEXPO" SA)
UNIVERSITATEA AGRARA DE STAT DIN MOLDOVA
str. Mircesti, 42 MD 2049 Chisinau, Republica Moldova

Telefon: +373 22/ 31-22-58, 31-22-56

Email: info@uasm.md

Site: http://www.uasm.md

țară: Moldova

Descriere

Universitatea Agrară de Stat din Moldova este singura instituție de învățământ agronomic universitar din ţara noastră. Pe parcursul activității sale, UASM a educat numeroși specialiști de valoare care au contribuit substanţial la formarea şi dezvoltarea economiei naţionale.

Astfel, Universitatea Agrară de Stat din Moldova a format în cadrul facultăţilor sale peste 55 de mii de specialişti, inclusiv 2 211 cu titlu de master în ştiinţe agricole, inginereşti şi economice, şi cca 1000 de specialişti din 67 de ţări. Printre absolvenţii notorii ai instituţiei noastre se numără președinți de țară, primi-miniştri, miniştri, deputaţi în parlament, ambasadori, membri ai Academiei de Ştiinţe, scriitori etc.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova s-a afirmat şi printr-un nucleu ştiinţific important, cu rezultate remarcabile în domeniile horticulturii, viticulturii, avicol, al ingineriei agrare, sanitar-veterinare, al siguranţei alimentare, al produselor farmaceutice etc.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova are acreditare naţională, este parte a Asociaţiei Universităţilor Europene, a Asociaţiei Universităţilor Francofone.

La 4 octombrie 2013, în semn de înaltă apreciere Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit înalta distincţie de stat  „Ordinul Republicii”.

 

 

Galerie